Velkommen til Vinklgården

18. oktober 2020
Når vi nå tar steget inn i indrefileten av sentrum kjenner vi igjen på ansvaret ved å være utbyggerne som også er innbyggere. Her skal vi bygge noe både vi, og de som bor og jobber i bygget, skal være stolte av.

Vi i Vinkl har bygget boliger i og rundt Ski sentrum i en årrekke. Uansett om du ankommer Skibyen fra nord, sør, øst eller vest, vil du passere et av prosjektene våre. Og vi er veldig stolte av dem alle sammen.

At de tre viktigste kvalitetene ved valg av bolig er “beliggenhet, beliggenhet og beliggenhet” er kanskje en utslitt floskel, men i Kirkeveien 1 blir den virkelighet! Med sin nærhet til både Ski stasjon og Ski sentrum, må det være lov å påstå at Vinklgården er det mest sentrale boligprosjektet i Ski på mange år.

I krysset Kirkeveien/Jernbaneveien ligger allerede to historiske bygg, Rutheimgården og Torvang, også kjent som Næssgården. Med Vinklgården ønsker vi å skrive ny historie. Vi kler bygget i en fasade av tegl og puss, delvis inspirert av de to ærverdige bygårdene, men også fordi det gir en værbestandig fasade som oser av kvalitet. De harde flatene mykes opp av en varm fargepalett som gjør at Vinklgården vil passe godt inn i en liten by i stor vekst.

Når du kommer inn i Vinklgården, vil vi at du skal få den samme gode følelsen. I samarbeid med vår interiørarkitekt har vi jobbet mye med å velge ut kvaliteter som skaper gode hjem. Du vil selvfølgelig kunne gjøre en rekke valg og tilpasninger selv, men for å hjelpe deg på vei har vi satt sammen to retninger, som vi tror mange vil trives i. Stilen «Klassisk nordisk» er lys og delikat, mens «Urban» er en noe mørkere stilretning og skaper en lun og elegant atmosfære.

Detaljer er viktig, og noen ganger er det tingene du kanskje ikke legger merke til umiddelbart, som utgjør den lille forskjellen. Som for eksempel den ekstra takhøyden vi har lagt inn som gir en ekstra romfølelse. Eller det at vi har valgt å levere lister uten spikerhull, noe som gir en ekstra liten følelse av kvalitet.

Vi håper og tror det vi presenterer i dette prospektet faller i smak. Og hvis noen skulle lure på om vi mener alvor med å kalle oss utbyggerne som også er innbyggere, så kan vi røpe at vi planlegger å flytte inn i bygget selv. Så dersom det skulle være noe, er vi i nabolaget.

Det er slik du gjerne vil bo. Derfor bygger vi det slik.

Vennlig hilsen,
Espen Pettersen, daglig leder i Vinkl