Natur, trening og aktivitetstilbud

21. august 2020

Praktiske Ski Storsenter

Helt uavhengig av alder og interesser ligger alt til rette for at du kan leve et godt og aktivt liv i Ski. Bare noen minutters gange fra inngangsdøren har du Ski Storsenter, et av regionens mest populære kjøpesentre med over 140 butikker og spisesteder, kino, bowling, trening, bibliotek, helsesenter og hotell.


Kulturbyen

Ski har lenge hatt et levende kulturliv, og det blir bedre. I sentrum av begivenhetene finner du Rådhusteateret, en av Vinklgårdens nærmeste naboer. Her kan du oppleve konserter, teater, og debatter. Her ligger alt til rette for mange kortreiste kulturopplevelser. Om noen få år skal den nye videregående skolen i Ski stå ferdig et par hundre meter unna Vinklgården, med nytt bibliotek og fasiliteter for Musikk, dans og drama linjen.Idrett i Ski

Det er lett å holde seg aktiv i Ski – enten du vil ta del i organisert idrett eller vil holde deg i form på egenhånd. I Ski Idrettspark finner du fotballbaner, tennisbaner, ishall, håndballbaner, turnhall, klatrevegger og dansehall. I tillegg starter også lysløypa fra Ski til Langhus like ved. Om du er på utkikk etter et treningssenter er byen også full av gode alternativer.


Naturen i øyeblikkelig nærhet

Vinklgården har alle byens tilbud rett utenfor døren, men du vil også bo tett på naturen og alt den har å tilby. Enten det er i lysløypene, skogsområdene på Finstad og Hebekk rett utenfor sentrum, eller du ønsker å komme deg ut i Østmarka. Dessuten er du bare en liten buss- eller sykkeltur unna flotte turområder i Ås, og idylliske fjordbyer som Son og Drøbak.