Et moderne hjem

15. august 2020
Vi har valgt å kalle leilighetene i Vinklgården for moderne hjem. Men hva legger vi egentlig i dette?

Vi har valgt å kalle leilighetene i Vinklgården for moderne hjem. Men hva legger vi egentlig i dette?

Først og fremst handler det om valgfrihet. Frihet til å velge hvilke kvaliteter en ønsker rundt seg i hverdagen. Frihet til å skape et komfortabelt hjem, et trygt hjem, et hjem å trives i og ikke minst et hjem tilpasset deg eller dere som skal leve der.

Et moderne hjem er også et smart hjem. Boliger er blitt smartere de siste årene. Men hva er egentlig et smart hjem?

En vanlig definisjon handler om det å kunne styre lys, varme, ventilasjon, hjemmeunderholdning og så videre, enten ved hjelp av en app på telefonen eller brytere på veggen.

For oss i Vinkl er et smart hjem mye mer enn teknologien bak. For oss handler det om brukerne, altså de som skal leve og bo i leiligheten. Og selvfølgelig – deres valgfrihet.

I samarbeid med Eaton, en markedsledende leverandør av smarte hjem, har vi forberedt alle leilighetene for en smart fremtid.

Det betyr at du kan velge å fortsette å skru lyset av og på med brytere i hvert rom slik du er vant til, men samtidig føle deg trygg på at leiligheten er topp moderne hvis du en gang skulle ønske å selge eller kanskje oppgradere selv.

Hvis det er riktig for deg

Det betyr også at du gjennom spennende tilvalgsmuligheter kan velge å flytte inn i et komplett smarthjem, med appstyring, sensorer, forhåndsprogrammerte innstillinger og semi- eller helautomatisk styring.

Eller noe midt imellom.

Hvis det er riktig for deg.

Kort fortalt, det er helt opp til deg.

Det er hva et moderne hjem er for oss.