Interiørarkitekten: Skreddersydde boløsninger i Vinklgården

24. august 2020

Vinklgårdens interiørarkitekt, Tove Seberg i Zett Interiørdesign, har 20 års erfaring med å utforme norske hjem – slik folk vil bo.

Å finne god flyt i rommene, riktig fargebruk og hvilke innvendige materialer som harmonerer med hverandre, er interiørarkitektens viktigste oppgaver.

- Vi har arbeidet for å skape de beste og hyggeligste boløsningene i Vinklgården. Mens arkitektene starter ytterst og jobber seg innover, går vi motsatt vei. Sammen jobber vi for å skape noe som føles som et hjem, og et sted hvor man har lyst til å bo i mange år, sier Seberg.

Interiøret

Boliger midt i Ski sentrum fortjener at vi går den ekstra runden for å skape prikken over i’en på interiøret. Derfor har vi latt Tove finne materialene og fargene for Vinklgården, slik at du i utgangspunktet kan flytte rett inn. Tove har laget to ulike paletter du kostnadsfritt kan velge fra slik at du kan forme hjemmet ditt slik du vil ha det.

«Klassisk nordisk» gir deg en lys og delikat, ton-i-ton palett, med en hvit enstavs eikeparkett, og et stilrent og vakkert kjøkken fra HTH i sandfarge. Paletten «Urban» er litt mer dramatisk, med en noe mørkere og elegant stil i en lun atmosfære. Kjøkkenet er holdt i mørke toner.

"- Vi har samarbeidet tett med arkitektene for å skape de beste og hyggeligste boløsningene i Vinklgården. Mens de starter ytterst og jobber seg innover, går vi motsatt. Sammen jobber vi for å skape noe som føles som et hjem, og et sted hvor man har lyst til å bi i mange år."

Tilvalgsprosessen

Boligene i Vinklgården er klare til å flyttes rett inn i. Men samtidig vet vi at én av gledene ved å kjøpe bolig er å kunne sette sitt personlige preg på den. Det vil det bli mulighet til i Vinklgården. Kjøperne vil få anledning til å gjøre endringer på interiøret som f. eks bytte parkett, fliser, farger på veggene, kjøkken og baderomsinnredning. Slik kan hver enkelt skape sitt drømmehjem. Om du har foretatt tilvalg som innebærer en ekstra kostnad, vil du motta en faktura på dette sammen med sluttoppgjøret.